LG G5 volledig uitgelekt; is dit wat we willen zien?

De LG G5 zal morgen in Barcelona aangekondigd gaan worden, maar nu is het toestel opgedoken voor de camera. De bekende ‘leaker’ Evleaks heeft de beelden van de nieuwe LG G5 naar buiten gebracht. Veel reacties spreken over ‘het lelijke eendje’. Gaat LG na de LG G4 met het leren uiterlijk het roer dan helemaal omgooien?

LG G5

Morgenmiddag zal LG het doek van de LG G5 halen. Deze smartphone moet het vlaggenschip voor 2016 worden voor de Koreaanse fabrikant en de strijd aan gaan met de Samsung Galaxy S7. Leaker Evan Blass, misschien beter bekend als Evleaks, heeft op zijn Twitter de voor- en achterzijde van de LG G5 naar buiten gebracht. De foto’s komen overeen met hetgeen wat er eerder allemaal is uitgelekt, inclusief ‘Magic Slot‘ waarmee je met modules extra functionaliteit kunt toevoegen aan je telefoon.

LG G5

We zien aan de voorzijde een vrij brede rand aan het scherm, maar er ontbreekt een tweede beeldscherm en een dubbele front-camera. Deze zouden volgens de eerdere berichten wel op de LG G5 zitten. Aan de achterzijde zien we de dubbele camera en de vingerafdrukscanner.

Opvallend is dat Evleaks de tweet met de foto later heeft verwijderd. De reden hiervan zou zijn dat hij teveel kritiek zou krijgen op zijn leaks. Echter is ons niet helemaal duidelijk wat er dan zorgt voor kritiek. Morgen zullen we meer te weten komen over de LG G5 en uiteraard zal DroidApp hier je over bijpraten. Wel kwam Evan iets later nog met een andere foto van de LG G5 waarbij de vormgeving nog wat verder gefinetuned lijkt te zijn.

LG G5

Als dit inderdaad de LG G5 is, dan heeft LG met de nieuwe smartphone de vormgeving van het toestel helemaal omgegooid. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de vormgeving van de LG G4 toch overtuigender vond dan die van de LG G5. Wat vind jij van de LG G5 vormgeving? We zijn benieuwd naar je mening; laat onder dit bericht een reactie achter.

Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel