LUCKY13 app: win geld met dagelijkse quiz op SBS6

SBS6 start op 11 juni met ‘Lucky13’ waarbij je deel kunt nemen aan een quiz en met je kennis geld kunt verdienen. Je kunt overal meespelen, vanuit de trein, supermarkt, onderweg of gewoon thuis. Maar wat kun je met de LUCKY13 app?

LUCKY13 app

Lucky13 is de naam van de nieuwe spelshow/quiz van Talpa. De eerste berichten over de nieuwe show stammen uit februari, maar  vanaf 11 juni zal de quiz iedere dag gespeeld worden. Iedereen kan in principe meedoen en zo kans maken op geldprijzen. Iedere winnaar wint geld uit de prijzenpot. Hoe meer winnaars er zijn, hoe minder geld jezelf krijgt.

Om kans te maken op de geldprijs moet je wel alle 13 vragen in de Lucky13 app goed hebben. Je kunt overal meedoen, vanaf het station, vanuit de supermarkt of gewoon vanuit thuis. De dagelijkse quiz start iedere werkdag van maandag tot en met vrijdag om 19:00 uur op SBS6. Echter is het kijken van het programma geen vereiste om mee te doen aan de quiz.

Lucky13 app

Elke vraag bevat twee antwoordmogelijkheden. In aanloop naar de start van de quiz kun je klavertjes verdienen en zo deze inzetten als joker; handig als je het antwoord op een vraag niet weet. Volgens Talpa gaat het iedere dag om een bedrag van duizenden euro’s dat verdeeld wordt. Dezelfde dag wordt het geld nog overgemaakt naar je PayPal-rekening. Er worden dagelijks twee potjes Lucky13 gespeeld.

Downloaden

De SBS6 Lucky13 app kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Gameroom
Gameroom
Ontwikkelaar: Talpa Network B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel