Talpa komt deze zomer met Lucky13 app: dagelijkse quiz met prijzenpot

Mediabedrijf Talpa heeft bekend gemaakt met een dagelijkse quiz te komen waarmee geld verdiend kan worden. Deze zomer al moeten de eerste quizzes verschijnen via de Lucky13 app die het bedrijf ervoor heeft bedacht. Het idee is niet helemaal nieuw.

Talpa: dagelijkse quiz via app

In de zomer van 2018 start mediabedrijf Talpa met een nieuwe quiz, waar gebruikers via de app aan kunnen deelnemen. Het gaat om een dagelijkse spelshow die ook iedere werkdag live uitgezonden zal worden op SBS6. Wanneer de kandidaten alle dertien vragen in een ronde goed hebben, wordt de inleg van de prijzenpot onder deze kandidaten verdeeld.

Per aflevering zullen twee spellen gespeeld worden. Talpa omschrijft Lucky13 als een unieke mobile-first gameshow. De quiz zal alleen op vaste tijden te spelen zijn, waarbij direct na de show het bedrag aan de winnaars wordt uitgekeerd. Het gaat om brede algemene kennisvragen waarbij bij iedere vraag twee antwoordmogelijkheden gegeven worden.

Talpa heeft weliswaar aangekondigd te komen met Lucky13, een datum waarop het programma met de bijbehorende app begint is niet bekend vooralsnog. Ook het tijdstip waarop de quiz gespeeld kan worden is nog niet bekend gemaakt. Talpa lijkt hiermee een eigen variant van de HQ Trivia app uit te willen brengen. Voornamelijk in de Verenigde Staten is deze app succesvol; deze app werkt volgens hetzelfde principe als het idee van Talpa.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel