RTL Gezondheidstest 2018: krijg inzicht in je gezondheid met de app

RTL 4 zendt vanaf donderdag 8 februari 2018 de Gezondheidstest 2018 uit. Met deze test wordt zeven weken lang gekeken hoe we gezonder kunnen leven en of we verantwoorde keuzes maken. Je kunt direct meedoen via de RTL Gezondheidstest app.

Gezondheidstest app

Vanavond zendt RTL de Gezondheidstest uit. Het is een vervolg op het in 2016 uitgezonden programma ‘De Nationale Gezondheidstest’. Met deze editie wordt het groter aangepakt; in plaats van één aflevering wordt er gedurende zeven weken iedere donderdagavond een thema omtrent gezondheid behandeld. De gezondheid van Nederland wordt onder de loep gelegd en er wordt onderzocht of e gezond leven en of we verantwoorde keuzes maken.

Zoals gezegd staat er iedere week een ander thema centraal. In het RTL 4 programma gaan Fred van Leer, Arie Boomsma, Marieke Elsinga en Herman den Blijker de uitdaging aan in de RTL Gezondheidstest. Daarbij wordt het programma gepresenteerd door Wendy van Dijk en Ruben Nicolai.

Meedoen via de app

Tijdens de gezondheidstest worden vragen over de gezondheid behandeld. Niet alleen aan de mensen in de zaal en de BN’ers, ook aan jou thuis. Tijdens de televisieavond kun je meedoen via de app.

De RTL Gezondheidstest app toont de zeven verschillende thema’s die de komende weken behandeld worden. Via de app kun je iedere week live meespelen. Daarnaast kun je met extra tests en challenges je kennis nog meer vergroten. Je kunt in de Gezondheidstest app badges verdienen en in je profiel zien wat je score is per thema.

RTL 4 zendt zeven weken lang de Gezondheidstest uit vanaf donderdag 8 februari 2018 om 20:30 uur. De app is voor Android te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Problemen

Update 20:39 uur: De applicatie lijkt direct bij de start al problemen te hebben. Bij veel gebruikers blijft het scherm staan met “Even geduld, de volgende vraag komt er straks aan. Houd de app geopend.” Het is te hopen dat RTL snel het probleem op weet te lossen.

RTL Gezondheidstest
RTL Gezondheidstest
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel