Weet Ik Veel app: download en speel ook in 2018 de kennisquiz mee

Vanaf zaterdag 20 januari 2018 begint weer het nieuwe seizoen van ‘Weet ik veel’ op RTL 4. De Weet Ik Veel app is daarvoor ook bijgewerkt en zo kun je weer meespelen met de kennisquiz en kans maken op prijzen. Wij zetten alle details over Weet Ik Veel 2018 op een rij.

Weet Ik Veel app 2018

Iedere zaterdagavond kun je vanaf vanavond weer meespelen met de quiz ‘Weet Ik Veel’. De kennisquiz gaat 50 vragen langs over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk aan geschiedenis, algemene kennis, sport, topografie, muziek en nog veel meer. Vragen worden regelmatig voorzien van foto’s, video’s en geluidsfragmenten. De vragen bestaan uit multiple-choice of antwoorden die je in de goede volgorde moet zetten. De werking van de Weet Ik Veel app loopt synchroon met de televisieuitzending.

Weet ik veel app

De app wordt gezien als het tweede scherm. Voordat het programma begint log je in en vanaf het begin maak je kans op prijzen. Voor iedere goed beantwoorde vraag ontvang je twee punten. Totaal kun je dus 100 punten verdienen. Heb je bijvoorbeeld 72 punten behaald, dan komt dit neer op een eindcijfer van een 7,2. Aan het eind zie je je puntenscore en kun je je behaalde scoren delen met je vrienden of familie. Wie is er slimmer?

Via de Weet Ik Veel app kun je tussendoor zien welke provincie, welk geslacht en welke leeftijdsgroep tot dat moment de meeste vragen goed heeft. In de kennisquiz zijn ook in 2018 ook weer drie BN’ers en 300 studenten aanwezig die strijden om een plekje in de finale. Het geld dat gewonnen wordt in de finale is voor een goed doel.

App downloaden

Wil je de Weet Ik Veel app downloaden, dan kan dat uit de Play Store voor Android via onderstaande button. Ben je in het bezit van een iPhone met iOS, dan kun je de applicatie downloaden uit de App Store. De applicatie werkt zowel op de smartphone als op de tablet. Het programma wordt vanaf 20 januari 2018, iedere zaterdagavond uitgezonden om 20:30 uur op RTL 4.

Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel