Made by Google livestream: volg de aankondiging van nieuwe producten

Google zal vandaag tijdens het ‘Made by Google’ event een reeks nieuwe producten en diensten laten zien. Waaronder de Pixel 3. Maar er is meer. Je kunt het live volgen via de livestream. Wat kunnen we verwachten vandaag?

Google event livestream

Vandaag, op 9 oktober gaat het eindelijk gebeuren. We hebben het natuurlijk over het Made by Google-event. Tijdens dit jaarlijks terugkomende event zal Google nieuwe producten en diensten presenteren. Dit jaar staat in het teken van verschillende nieuwe apparaten.

Denk natuurlijk aan de Google Pixel 3 en 3 XL die gepresenteerd zullen worden. De twee smartphones kwamen de afgelopen tijd veel in het nieuws. Maar onze belangrijkste vraag is, komen de smartphones ook naar Nederland? Een eerder gerucht sprak over een release in alle landen die ook Google Assistent kunnen gebruiken. Dit zou kunnen betekenen dat we tot de gelukkigen behoren.

Daarnaast zullen we de derde generatie Chromecast zien, de nieuwe Pixel Slate tablet en de Google Home Hub. Op de Google Home voor Nederland hoeven we niet meer te wachten. Die is vanaf nu verkrijgbaar.

DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden met het nieuws van het Made by Google-event. Wil je nou zelf live kijken naar het event, dan kan dat via de Made by Google livestream. Deze kun je hieronder volgen. Het event begint vanavond om 17:00 uur Nederlandse tijd.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel