Maps.me 7.0: gratis navigatie-app uitgebreid met verkeersinformatie en meer

Google Maps is een bekende navigatie-app, maar er is meer keuze. Maps.me is een goed alternatief en nu is Maps.me 7.0 uitgebracht. Deze update brengt verkeersinformatie voor 36 landen. Daarnaast zijn er andere verbeteringen doorgevoerd voor bijvoorbeeld het gebruik van de app in het buitenland.

Maps.me 7.0

Maps.me heeft een update gekregen. Hiermee wordt de uitgebreide, gratis navigatie-app voor Android nog beter gemaakt. Maps.me is een kaarten-app die gebruik maakt van de kaarten van OpenStreetMap. In Maps.me 7.0 zijn verschillende verbeteringen en veranderingen doorgevoerd.

Maps.me 7.0 verkeersinformatie

Verkeersinformatie

Vanaf nu vind je in de app realtime, actuele verkeersinformatie. Hierbij wordt voortaan de meest snelle reisroute uitgekozen zodat je niet onnodig in de file staat. De verkeersinformatie is beschikbaar in 36 landen, waaronder Nederland en België.

Dataverbruik bij roaming

In het buitenland kan je ook gebruik maken van de verkeersinformatie. Volgens de ontwikkelaars verbruikt deze functie bij de andere apps veel data. Maps.me heeft een slim stukje techniek toegevoegd die ervoor zorgt dat je in het buitenland verkeersinformatie kan opvragen, zonder dat het veel data verbruikt. Bij roaming belooft Maps.me minder dan 1 MB dataverbruik per trip om de verkeersinformatie op te halen.

Maps.me 7.0.5

Taxi

Bij verschillende locatiepagina’s is er nu een knop te vinden om direct een taxi te bestellen. Het bestellen van een taxi kan via de dienst Uber.

Downloaden

Maps.me 7.0.5 is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

MAPS.ME: Offline maps GPS Nav
MAPS.ME: Offline maps GPS Nav

Lees ook

Reageer op dit artikel