Marktplaats app update maakt toepassing persoonlijker met suggesties

De Marktplaats app voor Android is bijgewerkt naar een nieuwe versie. Vanaf nu is de applicatie nog persoonlijker en word je geholpen met relevante suggesties. Hierbij wordt gekeken naar je zoekopdrachten en je locatie.

Marktplaats suggesties ‘Voor Jou’

Een nieuwe functie is vanaf nu te vinden in de applicatie van de verkoopsite Marktplaats. In de app vind je nu relevante suggesties die speciaal voor jou zijn samengesteld. Wanneer je vaak zoekt op puzzelboeken, krijg je een overzicht te zien met verschillende puzzelboeken die op Marktplaats worden aangeboden. Op basis van je zoekopdrachten worden deze suggesties getoond.

Marktplaats app suggesties

Daarnaast vind je een ander tabblad genaamd ‘In je buurt’. Hier worden advertenties weergegeven van adverteerders uit je omgeving. Denk hierbij aan de overbuurman die zijn klok verkoopt, of het overbodige speelgoed van de ouders een straat verderop. Hiervoor maakt de app wel gebruik van je locatie. Heb je de app hiervoor geen toestemming verleend, dan is dit tabblad niet zichtbaar.

Downloaden

De update voor de Marktplaats app, naar versie 7.0.1, is vanaf nu beschikbaar via de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Lees ook: 36 beste apps van Nederlandse bodem

Marktplaats
Marktplaats
Ontwikkelaar: Marktplaats BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel