Material Manager kopieert volledige code van app Cabinet

Material Manager, de file-manager waarover we afgelopen weekend nog schreven, blijkt de code van een andere applicatie rechtstreeks overgenomen te hebben. De makers van Material Manager vallen hiermee flink door de mand met deze ontdekking.

De ontwikkelaar van de bestandsbeheerder app Cabinet, de app die we een poosje geleden nog bespraken in de Cabinet review, kwam tot een verrassende ontdekking. In de onlangs uitgebrachte file-manager app Material Manager is de complete code van Cabinet in Material Manager terug te vinden.

cabinet - material manager

De maker van Cabinet kreeg in Material Manager de melding of hij de applicatie wilde beoordelen. Echter was deze vertaling bij het overnemen niet veranderd, waardoor de de Cabinet-ontwikkelaar werd gevraagd zijn eigen app ‘Cabinet’ wilde beoordelen. De vertaling is bij de Engelse en ook de Nederlandse wel aangepast, maar bijvoorbeeld in het Duits is de ontwikkelaar de vertaling vergeten.

Aidan Follestad, de maker van Cabinet heeft aangegeven stappen te hebben ondernomen. Echter lijkt degene achter Material Manager niet echt mee te willen werken.

Lees ook

Reageer op dit artikel