McDonald’s app laat je gratis producten sparen met MyMcDonald’s

Een nieuwe versie van de McDonald’s app laat je vanaf nu sparen voor gratis producten. Hiervoor kun je je aanmelden voor MyMcDonald’s. Wat heeft dit spaarprogramma te bieden?

MyMcDonald’s

We ‘moeten’ allemaal gezonder eten en leven, maar af en toe een bezoek aan de McDonald’s, dat kunnen velen niet missen. Om je bezoek aan de fastfoodketen nog prettiger te maken, lanceert McDonald’s nu MyMcDonald’s, een spaarprogramma waarvoor je je gratis kunt aanmelden. Wanneer je je aangemeld hebt, krijg je toegang tot persoonlijke deals en gratis ‘rewards’, ofwel beloningen.

McDonald's MyMcDonald's

Wanneer je je MyM-kaart (die je in de app krijgt) laat scannen bij de kassa, de McDrive of de Kiosk, spaar je bij elke euro, tien punten. Deze kun je vervolgens inwisselen voor gratis producten. Voor 200 punten krijg je bijvoorbeeld een cheeseburger en voor 400 punten heb je een gratis McFlurry te pakken. Verder vind je ook verschillende deals, die je te kunt activeren door de QR-code bij de kassa te scannen.

MyMcDonald's app

Het aanmaken van een account is gratis. Wel moet je akkoord gaan met aanvullende acties om het voordeel te krijgen. De applicatie kun je downloaden uit de Google Play Store.

McDonald's
McDonald's
Ontwikkelaar: McDonald's Apps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel