McDonald’s Cadeau Kalender 2018 toegevoegd aan app: dit zijn de aanbiedingen

In de McDonald’s app kun je weer de Cadeau Kalender 2018 gebruiken. Iedere dag krijg je hiermee korting op eten; denk aan je Big Mac, friet of McNuggets. De aanbiedingen moeten een verrassing zijn, maar die zijn al uitgelekt. Wat zijn de aanbiedingen van de McDonald’s Cadeau Kalender?

McDonald’s Cadeau Kalender 2018

Vanaf 1 december kun je in de McDonald’s app de Cadeau Kalender vinden. De hele maand krijg je iedere dag een aanbieding voorgeschoteld, zodat je met korting kunt genieten van je friet. Ook dit jaar kun je bij je bestelling ook weer verschillende cadeaus krijgen, zoals McDonald’s Kerstsokken en Coca-Cola Beanies. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op een Big Mac, voordeelmenu, Happy Meal, McFlurry of ander product bij de fastfoodketen.

McDonald's Cadeau kalender 2018

De aanbiedingen zouden eigenlijk een verrassing moeten zijn, maar we hebben een foto ontvangen met daarin de aanbiedingen van de Cadeau Kalender. Deze cadeaus vind je hieronder. De applicatie kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Wel dien je een account aan te maken.

McDonald's
McDonald's
Ontwikkelaar: McDonald's Apps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel