Microsoft OneNote integreert Office Lens: snel scannen en opslaan

Microsoft heeft haar app OneNote voor Android bijgewerkt met een update. De mogelijkheden die Office Lens met zich meebrengt zijn nu ook toegevoegd aan OneNote. Met Office Lens heb je een geavanceerde scanner binnen handbereik.

OneNote met Office Lens integratie

Dankzij de integratie van Office Lens wordt het nu nog prettiger en beter gemaakt om dingen in te scannen via OneNote. De update zorgt ervoor dat je in het Office Lens gedeelte meerdere opties krijgt voor bestanden die je direct kunt scannen. Denk bijvoorbeeld aan Whiteboard, een visitekaartje of document. Na het scannen kunnen deze nauwkeurig worden bijgesneden zodat je een nette scan hebt van je bestand.

Microsoft voorziet OneNote van nog een aantal opties met de update. Er is nu ondersteuning voor App Shortcuts. Door het app-icoontje langer ingedrukt te houden kun je verschillende soorten notities aanmaken. Wel moet hiervoor je telefoon op Android 7.1 Nougat of hoger draaien. Een andere verbetering is dat het niet langer meer nodig is om een wachtwoord in te voeren om in te loggen. Je kunt dan inloggen met je telefoonnummer.

De update is vanaf nu beschikbaar in de Play Store via onderstaande button. Office Lens is er ook nog steeds als stand-alone applicatie.

MS OneNote: ideeën opslaan en notities ordenen
MS OneNote: ideeën opslaan en notities ordenen
Microsoft Lens - PDF Scanner
Microsoft Lens - PDF Scanner
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel