Microsoft Your Phone app geeft PC-gebruikers overal toegang tot telefoon

Microsoft heeft de Your Phone-app aangekondigd waarmee Windows 10 gebruikers overal hun smartphone kunnen benaderen. Zo moet de app foto’s en notificaties kunnen uitlezen zonder dat je hiervoor op je telefoon hoeft te kijken.

Your Phone

Your Phone van Microsoft is bedoeld voor smartphone gebruikers die ook vanaf hun computer op de hoogte willen blijven van alle notificaties. De tool maakt het ook makkelijker om foto’s van en naar het toestel te slepen. Verder zou je berichten kunnen versturen via de Your Phone app zonder dat je in de buurt van je smartphone hoeft te zijn.

Microsoft lanceert de Your Phone applicatie in eerste instantie voor deelnemers aan het Windows Insider programma. In dit programma zijn vaker testversies van apps te vinden voor het Windows platform. Vooralsnog moet Microsoft de app nog lanceren voor het grote publiek, wanneer dit precies gebeurt is niet duidelijk. Your Phone is niet de enige app die het mogelijk maakt om vanaf een computer bepaalde acties op je telefoon uit te voeren.

 

Your Phone Microsoft

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel