MijnKPN-app nu ook voor prepaid-klanten

KPN heeft de MijnKPN-app voorzien van een update. De nieuwe versie van MijnKPN is nu ook te gebruiken voor prepaid-klanten van KPN. Tot vandaag was de applicatie alleen te gebruiken voor degenen met een KPN-abonnement. Prepaid-klanten krijgen in de app toegang tot handige mogelijkheden.

MijnKPN prepaid

De MijnKPN app is voorzien van een update in de Play Store. Prepaid-klanten van telecomprovider KPN kunnen nu ook gebruik maken van de MijnKPN-app. De applicatie is niet meer alleen voor mensen met een abonnement van de groenkleurige provider. In MijnKPN kunnen prepaid-klanten inzicht krijgen in het tegoed en huidige bundels.

MijnKPN

Mocht je je prepaid tariefplan willen wijzigen, dan is dit ook mogelijk in de app van KPN. Je kan voortaan ook rechtstreeks extra voordeelbundels aanschaffen zoals een internetbundel. MijnKPN maakt het ook mogelijk om je prepaid-tegoed op te waarderen. Het opwaarderen van je beltegoed kan eenmalig of automatisch ingesteld worden. Je kan een prepaid-account naast je abonnement toevoegen in de app.

De update van de MijnKPN app is gratis te downloaden via onderstaande button.

MijnKPN
MijnKPN
Ontwikkelaar: KPN
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel