Mindf*ck app van Victor Mids: zelf aan de slag met illusies

Met de Mindf*ck app van het gelijknamige televisieprogramma Mindf*ck kun je zelf illusies en experimenten uitvoeren. In de app laat Victor Mids je zien hoe je vrienden en familie voor de gek kunt houden met eenvoudige illusies.

Mindf*ck app: Illusies op je smartphone

Iedere week laat Victor Mids in zijn televisieprogramma Mindf*ck Nederlanders verbazen met zijn illusies en experimenten. Het programma is iedere zaterdag te zien bij de AVROTROS op NPO 1 om 20:30 uur. Maar ook na of voor het programma kun jij vrienden voor de gek houden met de Mindf*ck app voor Android.

Mindfuck app

In de Mindfuck applicatie van Victor Mids zijn een zestal experimenten te doen, een doe je samen met iemand anders. Laat jij je gedachten raden door Victor in deze app? Hoe zit het eigenlijk met het waarnemen van gezichten als ze ondersteboven zijn afgebeeld? Je komt er achter in de app.

Victor Mids Mindf*ck app

De Mindf*ck app is gratis te downloaden voor Android uit de Google Play Store via de onderstaande button. Heb je even geen Android toestel bij de hand maar wel een Apple iOS device? Dan download je de Mindf*ck-app uit de App Store. Echter heet de app voor Apple anders vanwege de naam. Daar heet het namelijk de Victor Mids app.

MINDF*CK
MINDF*CK
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel