Minuum Keyboard komt met gratis probeerversie

Minuum Keyboard heeft vandaag een gratis probeerversie uitgebracht voor Android. Minuum Keyboard is niet zomaar een toetsenbord, maar geeft de toetsen weer in één rij. Minuum omschrijft Minuum Keyboard als het kleine toetsenbord, voor grote vingers.

Minuum Keyboard

Op het doorsnee toetsenbord zitten bijvoorbeeld de Q, A en Z dicht bij elkaar. Bij Minuum Keyboard zitten deze allemaal als het ware onder een knop. Een slimme autocorrect zorgt er voor dat het juiste woord toch in beeld komt. Minuum Keyboard is extra interessant voor bezitters van een Android toestel met een kleiner scherm, je houdt namelijk meer ruimte over voor de content.

Minuum KeyboardMinuum Keyboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kleine oppervlakte wat Minuum inneemt, maakt zich prima geschikt voor een smartwatch. Mocht je toch niet kunnen wennen aan de één rij-indeling, dan kan door twee vingers naar elkaar toe te knijpen, het toetsenbord vergroot worden zoals het standaard Android toetsenbord. Wanneer Minuum voor de eerste keer gebruikt wordt, wordt de applicatie uitgebreid uitgelegd.

 

In augustus van 2013 kwam de betaalde variant van het toetsenbord al uit, die kost €2,49. Vanaf vandaag geeft Minuum ook een gratis trial uit van 30 dagen. Een nadeel van de applicatie is wel dat alleen de talen Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Portugees gekozen kunnen worden. Op dit moment wordt de Nederlandse taal nog niet ondersteund. Wel zullen er in de toekomst meer talen ondersteund worden.

Minuum Keyboard kan hier gedownload worden uit de Google Play Store

Lees ook

Reageer op dit artikel