Minuum Keyboard krijgt ondersteuning voor Nederlandse taal

De ontwikkelaars van de opvallende toetsenbord-applicatie Minuum Keyboard hebben de ondersteuning toegevoegd voor de Nederlandse taal. Minuum Keyboard is niet zomaar een toetsenbord-applicatie. De vormgeving van het Minuum toetsenbord hebben wat weg van een oude typmachine.

De ontwikkelaars hebben in een mail aan DroidApp laten weten dat de applicatie Minuum Keyboard vanaf nu de Nederlandse taal ondersteund. Tot voor kort was het toetsenbord enkel voorzien van ondersteuning voor de talen Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Frans en Portugees.

Nu is daar de Nederlandse en Russische taal aan toegevoegd. Met deze update willen de makers van Minuum Keyboard de strijd aangaan met andere populaire toetsenbord-applicaties zoals SwiftKey en Swype. In de toekomst zullen nog meer talen toegevoegd worden aan de applicatie.

Minuum Keyboard

 

In maart van dit jaar kwam Minuum met een gratis proefversie van de app. Ook de proefversie van Minuum Keyboard biedt ondersteuning voor de Nederlandse taal. Het bijzondere aan Minuum Keyboard is dat de letters niet onder zijn verdeeld in rijen, maar allemaal in een rij naast elkaar staan.

Het voordeel hiervan is dat het toetsenbord minder ruimte nodig heeft op het scherm, en zo meer ruimte overhoudt voor de content. Aan de hand van eerder gebruikte zinnen en woorden weet Minuum Keyboard precies welk woord je wilt typen. Om Minuum Keyboard ook uit te proberen kan je hieronder de app downloaden.

Minuum Keyboard + Smart Emoji
Minuum Keyboard + Smart Emoji
Ontwikkelaar:
Prijs: € 3,46
Minuum Keyboard Free + Emoji
Minuum Keyboard Free + Emoji
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel