Moneyou Go app uitgebracht: betaal- en spaarrekening via de app

De Nederlandse bank Moneyou heeft een nieuwe app uitgebracht; Moneyou Go. Via deze applicatie kun je direct je geld beheren en een spaar- en tevens betaalrekening openen. Dit is een combinatie van twee rekeningen.

Moneyou Go

Moneyou Go is de naam van de nieuwe dienst van de bank. De dienst combineert een betaal- en spaarrekening in één. Hierbij krijg je rente op het geld wat op je betaalrekening staat, waardoor je direct kunt sparen. Op moment van schrijven staat de rente op 0,35 procent. Het beheren van deze rekening kan met de Moneyou Go app die nu is uitgebracht.

De applicatie is bedoeld voor de mobiele generatie die ook de bankzaken (volledig) via de app wil doen. Je kunt verschillende potjes aanmaken om zo bijvoorbeeld een doel nog inzichtelijker te krijgen. Ook kan er geld overgemaakt worden van en naar andere rekeningen. Binnenkort worden de mogelijkheden uitgebreid met het betalen via iDeal, het maken van een adresboek, automatische incasso’s en push-notificaties. Bij Moneyou Go Plus krijg je voor 3,50 euro per maand (tot 1 januari 2019 gratis) een betaalpas en kun je meer potjes aanmaken.

Moneyou Go app

Gebruikers kunnen hun feedback delen en zo samen met de bank de app verder verbeteren. De Moneyou Go app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Moneyou Go - Betalen & Sparen
Moneyou Go - Betalen & Sparen
Ontwikkelaar: Moneyou B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel