Moto E5 Play met Android Go te koop in Nederland voor €99

De Motorola E5-serie bestaat uit verschillende toestellen. Vorige maand werd daar de Moto E5 Play met Android Go aan toegevoegd. De smartphone is vanaf nu voor een lage prijs te koop in ons land.

Moto E5 Play Go in Nederland

De Moto E5 Play Go, ofwel de Play-versie met Android Go is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De smartphone is een van de laatst aangekondigde toestellen van Motorola. Met het toestel richt Motorola zich specifiek op de doelgroep die wel op zoek is naar een smartphone, maar eigenlijk niet veel bijzonders ermee doet.

Moto E5 Play Go

Dit zien we dan ook terug aan de specificaties van de Moto E5 Play met Android Go. Er is een 5,3 inch display (960 x 480 pixels), 1GB RAM en 16GB uitbreidbare opslagruimte. Daarbij is er een Snapdragon 425 quad-core processor, 8 megapixel camera en 2100 mAh accu. Uiteraard is er ondersteuning voor 4G, GPS en Bluetooth.

Je kunt de Moto E5 Play Go kost 99 euro en kun je direct aanschaffen bij Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Alle details over de smartphone vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel