Android 9 Pie nu ook beschikbaar voor Moto G6

Waar eerder de update naar Android Pie al beschikbaar kwam voor de Moto G6 Plus en Play, is hij er nu ook voor de standaard G6. Zo heeft de gehele Moto G6-serie de update naar Pie inmiddels.

Moto G6: Android Pie

Gebruikers van de Moto G6 kunnen vanaf nu een update binnenhalen voor hun smartphone. De Moto G6 wordt in Nederland voorzien van Android 9 Pie. Dit is de meest recente Android-versie die voor smartphones beschikbaar is. We konden eerder al deze update downloaden voor de Moto G6 Plus en voor de G6 Play. Nu is dus ook het standaard model bijgewerkt naar Pie.

Moto G6 Android 9 Pie

De update wordt gefaseerd uitgerold; het kan dus even duren voordat deze bij iedere Moto G6-gebruiker beschikbaar is. De bezitters van de Moto G6 krijgen de update voorgeschoteld van 1,4GB en deze bevat ook de beveiligingsupdate van februari 2019.

Android 9 Pie bevat verschillende verbeteringen. In dit artikel vind je een overzicht met de nieuwe functies. Denk aan een vernieuwd scherm voor het multitasken en verbeterde notificaties. Daarbij zijn ook andere nieuwigheden doorgevoerd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel