Moto G7 Plus krijgt patch januari, Mate 10 Pro beveiligingsupdate februari

Motorola en Huawei hebben voor twee toestellen een nieuwe update vrijgegeven. Patches uit 2019 staan klaar voor de Huawei Mate 10 Pro en de Moto G7 Plus. We zetten de details op een rij.

Beveiligingsupdate voor Moto G7 Plus en Mate 10

Ben je in het bezit van een Moto G7 Plus of Huawei Mate 10 Pro, dan is er goed nieuws te melden voor deze toestellen. Beide toestellen worden vanaf nu in Nederland voorzien van een update met een nieuwe security-patch. We beginnen met de Huawei Mate 10 Pro. Verschillende gebruikers melden dat zij de update met beveiligingsupdate van februari hebben ontvangen. Deze software-update heeft versienummer 9.0.0.206.

Moto G7 Plus januari update

Motorola heeft ook voor de Moto G7 Plus een nieuwe software-update klaarstaan. Deze smartphone komt van de patch van december 2018 en deze update brengt opvallend genoeg de update van januari 2019, dit is dus niet de nieuwste, al is dat geen enorme ramp. De software-update heeft versienummer PPW29.98-66 en zegt ook verbeteringen te brengen in de stabiliteit.

Het kan even duren voordat jouw smartphone de nieuwste update aangeboden krijgt. Zodra dit het geval is zul je hiervan een melding krijgen op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel