Nieuwe Moto G7-serie: foto’s en Europese prijzen uitgelekt

Opnieuw is de Motorola Moto G7-serie in het nieuws. De berichten van nu gaan over de Europese prijzen van de vier verschillende Moto G7-devices. Daarnaast zien we nieuwe afbeeldingen van de telefoons. De serie wordt mogelijk voor het MWC gepresenteerd.

Moto G7-serie: de prijzen voor Europa

Er is nieuwe informatie over de Moto G7-serie. De opvolgers van de G6 zullen voorafgaand aan het Mobile World Congress gepresenteerd worden. Motorola zou hiervoor in Brazilië volgende maand iets willen presenteren, zo werd duidelijk. Wanneer de G7-serie in Nederland verschijnt is niet bekend. De G6-serie verscheen in april. De nieuwe G7-serie zal niet uit drie, maar uit vier toestellen bestaan; de Moto G7 Play, Moto G7, Moto G7 Plus en Moto G7 Power.

Moto G7

Zowel de Moto G7 Play als de Power krijgen een bredere notch bovenin het scherm. Bij de G7 en G7 Plus zal deze in de vorm van een druppel tot uiting komen. Alle vier de smartphones krijgen naar verwachting een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Eerder doken de specificaties al op van de Moto G7 en G7 Plus.

Eerste twee foto’s Moto G7 Play, de andere Moto G7 Plus

De prijzen zijn bekend gemaakt door MySmartPrice. Het gaat hier specifiek om de prijzen voor de Europese markt. Het zijn dus geen omgerekende bedragen. Deze zijn als volgt;

  • Moto G7 Play – 149 euro (in kleuren goud en blauw)
  • Moto G7 Power – 209 euro (in kleuren zwart en paars)

Van de Moto G7 en G7 Plus worden nog geen bedragen genoemd. Echter, lijkt het erop dat deze vergelijkbaar zijn met die van de G6-serie. Als dit inderdaad het geval is, dan zal de Moto G7 voor 249 euro over de toonbank gaan en de G7 Plus voor 299 euro.

Moto G7 Power

Moto G7 Power

Zodra er meer bekend is over de Moto G7-serie houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel