Moto G8 Power pre-order gestart: met gratis extra’s

Motorola heeft de nieuwe Moto G8 Power eerder deze maand aangekondigd. We hoeven niet heel lang meer te wachten op het toestel. Vanaf nu kun je een pre-order plaatsen, waarbij je gratis extra’s krijgt.

Moto G8 Power pre-order

Vorige week was daar de aankondiging van de nieuwe Motorola Moto G8 Power. De smartphone volgt de G7 Power op en kent wederom een enorme accucapaciteit. Aanwezig is namelijk een 5000 mAh accu. Maar de Moto G8 Power heeft nog veel meer te bieden. Aan de voorzijde heeft het toestel een 6,4 inch Full-HD+ beeldscherm.

Kijkend naar de achterkant komen we een quad-camera tegen. Deze bestaat onder andere uit een 16 megapixel hoofdsensor, samen met een macro en groothoeklens. Motorola rust de Moto G8 Power uit met een Snapdragon 665 processor, samen met 4GB RAM en 64GB aan interne opslagruimte. Vanuit de doos draait hij op Android 10.

Moto G8 Power blauw

Pre-order

Je kunt vanaf nu de pre-order plaatsen voor de Moto G8 Power. Plaats je tussen 14 februari en 5 maart 2020 een pre-order van het toestel, dan krijg je gratis een Fresh ’n Rebel Rockbox Bold X speaker ter waarde van tachtig euro cadeau.

De Moto G8 Power kost 229,99 euro en is verkrijgbaar bij Bol.com, Coolblue, Mobiel, MediaMarkt en Belsimpel. Vanaf 5 maart heb je hem in huis.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel