Moto G8: promo-video laat nieuw design en de kleuren zien

Motorola presenteerde onlangs de Moto G8 Plus, als eerste lid van de G8-serie. In verschillende landen wordt ook de Moto G8 Play uitgebracht. Nu krijgen we een goed beeld van wat Motorola met de Moto G8 van plan is.

Moto G8 in beeld

Er zijn beelden uitgelekt van de nieuwe Moto G8. Het nieuwe toestel van Motorola wordt binnenkort verwacht, want de beelden die we te zien krijgen zijn van een promotievideo. De beelden zijn de wereld in geslingerd dankzij leaker Evan Blass. We zien de nieuwe smartphone in de kleuren rood, zwart en blauw.

Duidelijk wordt dat de Motorola Moto G8 een triple-camera krijgt, met een 48 megapixel sensor. Mogelijk wordt deze bijgestaan door een groothoek- en diepte-lens. Afgaande op de video zien we ook dat de fabrikant het toestel voorzien van een druppel-notch. Helaas ontbreekt er nog verdere informatie over het toestel, maar het lijkt erop dat dit allemaal niet meer heel lang op zich zal laten wachten. Wanneer er meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte hiervan. Eerder werden al andere toestellen van de fabrikant gepresenteerd, waaronder de Moto G8 Plus en Play.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel