Moto X Play alleen vandaag voor interessante prijs verkrijgbaar

De Motorola Moto X Play is vandaag in de aanbieding. Gedurende deze dag kan het toestel voor een lagere prijs aangeschaft worden bij een Nederlandse website. De Motorola Moto X Play is een uitgebreide smartphone en wist ons eerder al erg te overtuigen. Motorola heeft de Moto X Play voorzien van een enorme accu en een goed presterende camera. Ook stock-Android en de mogelijkheden maken het toestel een interessante keuze.

Moto X Play

In onze uitgebreide Motorola Moto X Play review waren we al erg enthousiast over deze smartphone. De Moto X Play is een smartphone met een 5,5 inch display en de achterkant van het toestel is van waterafstotend materiaal. Daarnaast is er natuurlijk ook 4G-ondersteuning en draait het toestel op Android 5.1.1 Lollipop. Omdat Motorola haar Android-toestellen van Stock-Android blijft de ‘echte’ Android-ervaring behouden. Overigens zal de Moto X Play ook de update krijgen naar Android 6.0 Marshmallow.

Motorola Moto X Play

Tijdens de reviewperiode waren we erg te spreken over de 21 megapixel camera. De camerakwaliteit overdag wist ons erg te overtuigen. Dankzij de grote 3630 mAh accu hoef je je geen zorgen te maken of je met de Moto X Play het einde van de dag wel haalt.

Motorola Moto X Play

Aanbieding

Alleen vandaag is de Motorola Moto X Play voor een lagere prijs beschikbaar bij de koopjessite iBood. Je kunt voor 319,95 euro kiezen uit de zwarte of de witte Moto X Play. We hebben alle specificaties, prijzen en nieuwsberichten rondom de Moto X Play gebundeld op onze Moto X Play pagina.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel