‘Moto Z gaat 399 euro kosten; pre-order geopend’

Deze week kondigde Lenovo de Motorola Moto Z aan. Dit deed het bedrijf samen met de Moto Z Force. De smartphones zullen later dit jaar uitgebracht worden. De Moto Z prijs is nu opgedoken en tevens is het mogelijk om te pre-orderen.

Moto Z

Meerdere nieuwe smartphones werden door Lenovo gepresenteerd tijdens het eigen Tech World evenement. Naast de Lenovo Phab2 kwamen er ook twee nieuwe Motorola-toestellen. Het gaat om de Moto Z en de Moto Z Force. Van de Moto Z is nu de prijs opgedoken bij de Nederlandse webwinkel Coolblue. Het toestel krijgt een prijs mee van 399 euro. Hoewel het nog mogelijk is dat de prijs van de smartphone nog verandert als het toestel dichterbij de release is. Naar verwachting zal de Moto Z medio september uitgebracht worden in Nederland en België.

Moto Z coolblue

Over het toestel

Opvallend aan de Moto Z is de mogelijkheid om gebruik te maken van Moto Mods. Net als bij de LG G5 zijn er verschillende modules om extra functionaliteit toe te voegen. De Moto Z is verder voorzien van een 13 megapixel camera, een 5,5 inch AMOLED scherm en Stock Android.

Motorola Moto Z

Toestel-pagina’s

Wil je alles weten over de Moto Z of Moto Z Force? Raadpleeg dan de toestel-pagina’s via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Laurence
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel