Motorola komt op 21 juni met nieuw toestel: wat kunnen we verwachten?

Op 21 juni zal Motorola wederom een persconferentie houden voor de aankondiging van een nieuwe smartphone. Het merk zal dit jaar met in totaal negen nieuwe smartphones komen en we zagen eerder al verschillende andere toestellen. Wat kunnen we op 21 juni verwachten?

Motorola aankondiging op 21 juni

Nadat we eerder deze maand de Moto Z2 Play kregen te zien en vorige maand kennis konden maken met de Moto C (Plus), kunnen we op 21 juni wederom een nieuwe smartphone verwachten van het bedrijf. De fabrikant heeft uitnodigingen de deur uitgedaan voor een persconferentie in Brazilië, op 21 juni 2017 om 19:00 uur plaatselijke tijd.

De foto in de afbeelding doet wel denken aan de Moto E4 (Plus) die eerder deze week is aangekondigd. Dat kan betekenen dat de E4-serie ook naar Brazilië komt, of dat er nog meer op de planning staat.

Motorola 21 juni

Het is nog niet bevestigd welke smartphone of smartphones we op die datum kunnen verwachten. Eerder dook de roadmap op voor 2017 van het bedrijf, waaruit bleek dat er in totaal negen toestellen komen dit jaar. De kans wordt het grootst geacht voor de Moto X4 of Moto Z2. Het lijkt ons namelijk nog wat vroeg dat er nu al uitbreiding komt voor de Moto G5, die dit jaar uitgebreid zal worden met de G5S en de G5S+.

DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden zodra er meer informatie bekend is over de nieuwe smartphone van Motorola.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel