Motorola One met Android One en nette specs, alleen vandaag voor €199

Op zoek naar een nieuwe smartphone, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is wellicht de Motorola One een optie om aan te schaffen. Dankzij Android One ben je langere tijd verzekerd van updates en nu is het toestel ook nog eens heel gunstig geprijsd.

Motorola in de aanbieding

Motorola heeft een portfolio vol interessante toestellen, denk aan de Moto G6. Sinds vorige week is het portfolio uitgebreid met de nieuwe Motorola One, een goed uitziend toestel met prima specificaties. De glazen smartphone heeft een 5,9 inch HD+ beeldscherm met daarboven een 8 megapixel front-camera. Achterop zit een 13 megapixel dual-camera waarmee je ook in 4K kunt filmen. We vinden aan de achterzijde van de Motorola One ook een vingerafdrukscanner.

Motorola One aanbieding

Dankzij Android One ben je minimaal twee jaar lang verzekerd van Android-updates en drie jaar van beveiligingsupdates (lees hier alles over Android One) Er is WiFi 5 GHz, dual-sim, NFC en een 3,5 millimeter aansluiting. Tevens is er 64GB opslagruimte dat uitgebreid kan worden en is er 4GB RAM-geheugen. De processor is er een van Qualcomm; de Snapdragon 625 octa-core. De accu heeft een nette capaciteit van 3000 mAh.

De prijs van de Motorola One ligt normaal rond de 250 euro, maar nu kun je het toestel, alleen vandaag, tijdelijk voor veel minder kopen. Je kunt de Motorola One voor 199,95 euro kopen, waarbij je 5,95 euro verzendkosten afrekent. Een goede deal, waarbij geldt; op is op! Je vindt deze deal via deze link bij iBood. Uiteraard heb je gewoon twee jaar garantie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel