Motorola voorziet Moto G6 Plus vanaf nu van Android 9 Pie

De Android 9 Pie update wordt vanaf nu verspreid voor de Moto G6 Plus. De populaire smartphone uit de G-serie wordt vanaf nu bijgewerkt met de nieuwste Android-update en deze brengt een hoop nieuwe functies en verbeteringen.

Pie komt naar Moto G6 Plus

Motorola, wat sinds enige tijd valt onder Lenovo, is begonnen met de uitrol van de Android 9.0 Pie update voor de Moto G6 Plus. Hoewel de update ook naar andere toestellen van de fabrikant komt, lijkt de Moto G6 Plus als eerst aan de beurt te zijn voor het ontvangen van de update. Samen met de update naar Pie wordt beveiligingsupdate december 2018 meegeleverd.

Moto G6 Plus Android Pie

Android 9 Pie zorgt voor verbeterde meldingen, een langere levensduur van de accu en een vernieuw overzicht van het multitask-venster. Dankzij Adaptive Brightness wordt de helderheid nog beter aangepast aan je gewoonten en de omgeving en ook zijn de instellingen vernieuwd. Google heeft aan Android Pie nog veel meer nieuws en leuks toegevoegd, het overzicht met nieuwe functies vind je hier.

Overigens is het goed te weten dat Motorola weliswaar begonnen is met de verspreiding van de update, de update is vooralsnog niet in Nederland beschikbaar. Dit zou nog enige tijd kunnen duren. Zodra de update op je Moto G6 Plus binnen is, horen we dat uiteraard graag van je!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel