Muggenradar: weet wanneer je geprikt kunt worden dankzij Buienradar

Wie wil weten wanneer de overlast van muggen het grootst is kan nu de muggenradar raadplegen in de applicatie van Buienradar. In de app van Buienradar is al een tijd meer te vinden dan alleen een regenradar zoals een pollenradar.

Muggenradar

Muggen kunnen ’s nachts behoorlijk vervelend zijn en met het warme weer voor de deur maken muggen maar graag gebruik van je open raam. Dankzij Buienradar weet je nu vooraf hoe groot de kans is op muggen dankzij de Muggenradar.

Muggenradar van Buienradar

Je opent de Muggenradar door in de Buienradar-app op het tekstje linksonder in beeld “Buienradar” te tikken, je krijgt dan een selectie menu voor andere radars. De radar voor muggen geeft met een score van 1 tot 10 weer hoe groot de muggenoverlast is. Bij een rode kaart kun je dus maar beter een klamboe ophangen of je raam dichthouden.

Muggenradar van Buienradar

De muggenradar in de Buienradar app wordt in stappen uitgerold naar alle gebruikers, het kan dus even duren voordat je de muggenradar ook in de app ziet verschijnen. Via de Play Store kun je controleren of de update voor jou beschikbaar is.

Buienradar - weer
Buienradar - weer
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel