Muiswerk Woordenboek-app gratis uitgebracht in Play Store

Muiswerk heeft de woordenboek-app uitgebracht in de Google Play Store. Het gaat om een compleet vernieuwde applicatie die toegang geeft tot meer dan 80.000 veelgebruikte woorden uit de Nederlandse taal. Vanaf nu is de applicatie ook nog eens volledig gratis beschikbaar.

Muiswerk woordenboek-app

Muiswerk is in het onderwijs een bekende naam. Dit bedrijf ontwikkelt computerprogramma’s voor in het onderwijs. Een van de toepassingen die gebruikt wordt in het onderwijs is het oefenprogramma Muiswerk Woordenboek. Met de vernieuwde applicatie krijgt de woordenboek-app een reeks nieuwe functies en een vernieuwd design.

Muiswerk Woordenboek app

Woordenboek

In de Muiswerk woordenboek-app zijn 80.000 woorden uit de Nederlandse taal te vinden. Bij de basiswoorden is de betekenis te vinden samen met voorbeelden van gebruik. De woordenboek-app geeft ook synoniemen en tegenstellingen bij veel woorden. Indien aanwezig wordt ook een passend plaatje getoond bij het woord en zijn er de afkortingen te vinden.

Muiswerk Woordenboek app

Spelfouten

Wanneer je een spelfout maakt, zal de Muiswerk woordenboek-app je verbeteren op een prettige manier. Volgens de ontwikkelaars kunnen we met gemak zoeken op ‘eipad’ en zal de applicatie hier ‘iPad’ van maken. Ook wanneer ekonomie in plaats van economie geschreven wordt, zal de applicatie hier automatisch ‘economie’ van maken.

Muiswerk Woordenboek app

Gratis

Muiswerk woordenboek-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Middels een in-app aankoop kan de reclame onderin beeld afgekocht worden en krijg je toegang tot een aantal extra functies. De extra functies zijn bijvoorbeeld het specifieker zoeken op een woord (bijvoorbeeld woorden die eindigen op ‘-lijk’), kan je foto’s toevoegen, een woord delen per mail of een woord naar de printer sturen.

Woordenboek
Woordenboek
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel