Museumnacht 2015: vind routes en wachttijden in handige app

Komende nacht is het weer de Museumnacht in Amsterdam. Meer dan vijftig musea openen deze nacht hun deuren voor het publiek. Met de Museumnacht 2015 app bljjf je op de hoogte.

Museumnacht 2015

Op zaterdag 7 november 2015 tussen 19:00 en 02:00 uur kan je weer een kijkje brengen in meer dan vijftig verschillende musea in Amsterdam. Tijdens de Museumnacht kan je voor een vast bedrag de verschillende musea bezoeken. Daarnaast kan je voor het einde van het jaar met dat ticket nog een keer gratis terugkomen.

Museumnacht 2015 app

Museumnacht app

Met de Museumnacht app kan je het volledige programma bekijken van de verschillende musea. Daarnaast is er een realtime druktemeter die aangeeft waar het op welk moment het drukste is. Hierdoor hoopt de organisatie het aantal bezoekers beter te kunnen spreiden. Daarnaast geeft de applicatie je informatie over het openbaar vervoer en een plattegrond zodat je niet onnodig hoeft te zoeken naar een museum.

Museumnacht 2015 app

De Museumnacht app geeft je ook de mogelijkheid om zelf een route uit te stippelen. Door je Facebook account te koppelen kan je ook de routes van je vrienden bekijken. De Museumnacht app kan gratis gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel