MyOrder stopt per 1 oktober met ‘MyOrder app’ en lanceert ‘On the Go!’

MyOrder is bekend van het mobiel afrekenen van producten en diensten, waaronder brandstof. Per 1 oktober gooit het bedrijf het over een andere boeg en stopt het met MyOrder in de huidige vorm.

MyOrder On the Go! app

De applicatie MyOrder, onderdeel van de Rabobank, heeft bekend gemaakt de strategie te gaan veranderen. Waar je momenteel nog bijvoorbeeld producten kunt aanschaffen, wordt vanaf 1 oktober 2017 de aandacht gespecificeerd.

Vanaf die datum kan de applicatie alleen nog gebruikt worden voor de diensten onderweg. Denk hierbij aan tanken en (mobiel) parkeren. Hiervoor zal MyOrder de app ‘On the Go!’ uitbrengen.

Tango MyOrder app

Met de dienst On the Go! wordt het ook mogelijk om achteraf te betalen. Dit betekent dat er direct na het tanken doorgereden kan worden en je dus geen vast tankbedrag meer vooraf hoeft te bepalen. Ook voor het parkeren is het niet meer noodzakelijk om vooraf je parkeertijd in te voeren. Overigens blijft het wel mogelijk om vooraf het bedrag of de tijd aan te geven.

Tot slot geeft MyOrder aan dat het stopt met de zogenoemde SmartWallet als betaaloptie. Per 1 oktober kun je niet meer de digitale portemonnee in de dienst gebruiken. Mocht je na die datum nog geld in je portemonnee hebben staan, dan wordt dit teruggestort naar je rekening.

De On the Go! app wordt binnenkort voor Android gereleased. De ontwikkelaar belooft dat het voor gebruikers van de MyOrder app gemakkelijk wordt gemaakt om over te stappen naar de nieuwe applicatie.

MyOrder Tanken en Parkeren
MyOrder Tanken en Parkeren
Ontwikkelaar: MyOrder BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel