Tango tankstation laat je vanaf nu betalen met MyOrder app: altijd met korting

Vanuit je auto je brandstof betalen met je smartphone; vanaf vandaag is het mogelijk bij tankstation Tango. Samen met de MyOrder app kun je voortaan de benzine of diesel nog gemakkelijker afrekenen. Daarnaast belooft Tango extra korting voor app-gebruikers.

Tango en MyOrder app

De MyOrder app werkte eerder al samen met Tamoil om je brandstof af te rekenen met je smartphone. Vanaf vandaag, 5 juni 2017, is het ook mogelijk om bij Tango je liters brandstof te betalen. Wanneer je de app gebruikt is het niet meer nodig om dan je bankpas bij je te hebben. Het is via de app bij Tango niet mogelijk om de betaling te verrichten met PayPal of je creditcard. Voor het betalen kun je gebruik maken van de digitale spaarpot in je MyOrder account; de SmartWallet of via iDEAL.

Tango MyOrder app

Mobiel betalen

In de MyOrder app kun je het desbetreffende Tango tankstation opzoeken waarna je de pomp selecteert. Van tevoren vul je het bedrag in waarvoor je maximaal wilt tanken, zo wordt voorkomen dat er meer uitgegeven wordt. Wanneer het getankte bedrag lager uitvalt, wordt dit teruggestort.

Om gebruikers aan te moedigen bij Tango mobiel te betalen krijg je bij iedere tankbeurt van 5 juni tot en met 11 juni 10 cent extra korting per liter. De introductiekorting geldt alleen bij Tango tankstations die in de app staan. Tevens krijg je met de app nog meer voordelen; zo krijg je iedere dag de korting van de Slimme Donderdag Deal van Tango.

Downloaden

De MyOrder app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

MyOrder Tanken en Parkeren
MyOrder Tanken en Parkeren
Ontwikkelaar: MyOrder BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel