Vanaf nu kan je met je smartphone betalen bij het tankstation dankzij MyOrder

Al eerder hebben we geschreven over de mogelijkheid om bij het tankstation te betalen met je mobiel. Het is niet langer toekomstmuziek meer. Vanaf nu kan je bij alle Tamoil tankstations gewoon met je smartphone betalen dankzij de MyOrder app. 

Tanken en betalen met je smartphone

Tamoil laat je vanaf vandaag bij meer dan 150 Tamoil tankstations mobiel betalen via MyOrder. Al eerder schreven we over betalen met je smartphone bij het pompstation, en nu is het ook echt mogelijk. Dit is de eerste oliemaatschappij in Europa die het mogelijk maakt. Hierdoor kun je vanuit de auto veilig en makkelijk betalen waardoor je alleen nog de auto uit hoeft voor het tanken zelf. Er is een extra kortingsactie om het betalen via MyOrder te promoten. Wanneer je betaalt via MyOrder ontvang je nu 1 cent extra korting per liter.

smartphone tankstation

Als je bij een Tamoil tankstation bent aangekomen open je de app die via GPS de locatie herkent. Vervolgens selecteer je het pompnummer en het bedrag waarvoor je wilt tanken. Als er toch voor minder getankt wordt krijg je het resterende bedrag automatisch teruggestort. Je kunt via MyOrder betalen via iDeal, PayPal, creditcard, maar natuurlijk ook via de MyOrder SmartWallet. De MyOrder wallet kun je aanmaken binnen de app.

Downloaden

MyOrder is een applicatie van de Rabobank, maar je kunt de app ook gewoon gebruiken als je bij een andere bank zit. MyOrder zou ook in gesprek zijn met andere partijen. Ga jij binnenkort je brandstof betalen met je smartphone?

Leestip: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

MyOrder Tanken en Parkeren
MyOrder Tanken en Parkeren
Ontwikkelaar: MyOrder BV
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel