Nationale 2016 Test: meespelen vanaf de bank via de app

Het jaar 2016 was weer een jaar vol hoogte- en dieptepunten. In de Nationale 2016 Test op BNN word je kennis op de proef gesteld. Het gaat over verschillende onderwerpen zoals de treitervlogger maar ook de ‘Pokémon-terreur in Kijkduin’. Je kunt thuis de Nationale 2016 Test meespelen via de app.

Nationale 2016 Test

Vanavond, op donderdag 29 december, wordt bij BNN de Nationale 2016 Test uitgezonden. Tijdens deze test worden 25 vragen gesteld aan zeven bekende Nederlanders en aan het publiek. De vragen hebben allemaal betrekking op de gebeurtenissen in het afgelopen jaar. Zo komen onder andere de ’treitervlogger’ en Johan Cruijff aan bod tijdens de test.

Wat heb jij allemaal onthouden van 2016? Het was het jaar van de Brexit, de aanslagen en er zijn ook veel beroemde/bekende mensen overleden zoals George Michael en Prince. De Nationale 2016 Test van BNN wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en de BN’ers zijn onder andere Beau van Erven Dorens, Nynke de Jong (journalist en columnist), Soundos el Ahmadi (cabaretière) en Mr. Probz (rapper).

Meespelen via de app

Via de Nationale 2016 Test web app kan je vanaf de bank meespelen met de quiz. Daar krijg je na de vragen ook de antwoorden te zien. Je kunt meedoen via live.bnn.nl. Mocht je niet via je tablet of smartphone mee willen doen, dan kan je altijd nog met pen en papier je vragen beantwoorden.

De uitzending is op donderdag 29 december bij BNN om 20:30 uur op NPO 3.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel