De Nationale 2018 Test: meespelen via de app

Op NPO 3 wordt op donderdagavond 27 december De Nationale 2018 Test uitgezonden. Hoeveel weet jij nog van wat dit jaar is gebeurd? Tijdens de quiz die op tv wordt uitgezonden kun je live meespelen.

Nationale 2018 Test meespelen

Vanavond wordt om 20:30 uur ‘De Nationale 2018 Test’ uitgezonden op NPO 3. Tijdens deze anderhalf uur durende quiz wordt gekeken naar hoeveel je nog weet van de gebeurtenissen het afgelopen jaar. Hierbij worden 25 vragen onderverdeeld in 5 categorieën; nieuws, sport, politiek, muziek en media. Wat kun je je nog zo voor de geest halen, en was je eigenlijk alweer vergeten?

Denk aan verschillende items zoals de medailleregen tijdens de Olympische Winterspelen, het overlijden van Avicii, het stoppen van Humberto Tan bij RTL Late Night, het bezoek van Rutte aan Trump en natuurlijk de enorm warme, lange zomer in Nederland.

In de NPO 3 studio wordt de kennis van verschillende bekende Nederlanders getest. Dit jaar zijn dat Ruben Hein van Wie is de Mol?, presentator Ajouad El Miloudi, SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen, Bridget Maasland, Sergio Vyent van First Dates, Willibrord Frequin en Heleen van Royen. De presentatie van ‘De Nationale 2018 Test’ is in handen van Sophie Hilbrand.

Nationale 2018 Test app

Meespelen

Wil je zelf ook meedoen en kijken hoeveel je zelf nog weet van het afgelopen jaar? Dan kun je meespelen met de app. Er is geen aparte Nationale 2018 Test app, maar je kunt hiervoor gewoon de NPO 3 app downloaden op je smartphone. Voor Android vind je deze via onderstaande button in de Google Play Store.

NPO 3
NPO 3
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel