De Nationale IQ Test 2016: speel mee via de app

RTL 4 zendt op zaterdag 2 januari om 20:00 uur de Nationale IQ Test 2016 uit. Aan de hand van vijftig verschillende vragen kan je kijken wat je IQ is. Naast de acht BN’ers wagen ook vijf publieksgroepen zich aan de vragen. Thuis kun je ook meespelen met de Nationale IQ Test 2016, dat kan via de RTL XL app.

Nationale IQ Test 2016 app

RTL 4 zendt dit jaar voor het eerst de Nationale IQ Test 2016 uit, eerder werd het programma uitgezonden door omroep BNN. De test wordt gepresenteerd door het duo Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Tijdens de 2016-editie van de IQ Test worden er vijftig vragen gesteld waarmee het IQ bepaald kan worden.

nationale iq test 2016

Deelnemers

Aan de live-show van de IQ-test doen acht bekende Nederlanders mee, waaronder olympisch kampioen wielrennen; Marianne Vos en dj; Jeroen Nieuwenhuize. Er zijn tijdens de Nationale IQ Test 2016 ook vijf publieksgroepen die de IQ-test op televisie maken. Het gaat om de groepen ‘de blondjes’, ‘de personal trainers’, ‘de advocaten’ en ‘Real Men’.

Meespelen

Meespelen met de Nationale IQ Test 2016 kan via de RTL XL app. Deze applicatie laat voordat het programma begint een venster zien waarna direct via de app meegedaan kan worden aan de IQ Test. We schreven eerder al over de nieuwe RTL XL app. Het is van belang dat je deze nieuwste versie hebt. Android-gebruikers kunnen deze app via onderstaande button downloaden. Voor Apple iOS is de RTL XL app te downloaden uit de App Store. Altijd op de hoogte blijven van Android apps, nieuws en winacties? Volg ons dan op Facebook of Twitter.

Tip: Dit zijn de 50+ beste Android-apps van 2015

RTL XL
RTL XL
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel