Nationale Reistest 2019: speel mee via de app

Vanavond wordt op NPO 3 weer ‘De Nationale Reistest 2019’ uitgezonden. Hoe reis je duurzaam en wat is de veiligste vakantiebestemming? Er komt van alles aan bod in deze quiz; en je kunt meespelen via de app.

Nationale Reistest 2019

We gaan graag op vakantie, maar hoeveel weet jij eigenlijk van reizen? Ieder jaar test BNNVARA op NPO 3 de vakantiekenners van zowel BN’ers als van de ‘gewone’ Nederlander. Met de Nationale Reistest 2019 kun je je kennis op de proef stellen.

In het tv-programma worden 25 vragen gesteld. Deze gaan over verschillende onderwerpen. Er wordt aandacht besteed aan de geografie, de cultuur, de do’s & dont’s, visa & feiten en communicatie op reis. Ook actuele dingen komen ter sprake; zoals duurzaam reizen, bijzondere plekken in de wereld en opmerkelijke souvenirs.

Nationale Reistest app

Er zijn zeven BN’ers in de zaal, die ook hun kennis testen. Hieronder vallen onder andere Nicky Romero, Marlou van Rhijn, Evelien de Bruijn en boswachter Arjan Postma. Je kunt thuis ook de Nationale Reistest 2019 meespelen. Je kunt dit doen via de NPO3 app. Deze applicatie kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Het programma is vanavond, maandag 29 april 2019 om 20:25 uur op NPO 3 te zien. De Nationale Reistest wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en Maurice Lede.

Leestip: Goedkoop op vakantie dankzij deze 6 handige apps

NPO 3
NPO 3
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel