Nest Cam IQ Outdoor beveiligingscamera nu verkrijgbaar in Nederland

Nest is een bekende naam in de wereld van de domotica en nu is het assortiment uitgebreid met een nieuw product. Vanaf nu is de Nest Cam IQ Outdoor te koop in Nederland; een slimme beveiligingscamera met app.

Nest Cam IQ Outdoor in Nederland

Degenen die op zoek zijn naar een beveiligingscamera voor buitenshuis, kunnen aan de slag met de Nest Cam IQ Outdoor. De beveiligingscamera van Nest is vanaf nu te koop in Nederland. Het apparaat komt beschikbaar naast de goedkopere Nest Cam Outdoor (zonder IQ).

De slimme security-cam heeft een 8 megapixel 4K kleurensensor met 12x digitaal zoom. Er is een volgfunctie waarmee nauwkeurig in close-up bewegende personen en dergelijke gevolgd kunnen worden. Daarnaast kan het filmen in 1080p met 30 frames per seconde, met HDR. Het gezichtsveld is 130 graden.

Nest Cam IQ Outdoor

De Nest Cam IQ Outdoor is voorzien van een IP66-certificering en dus weerbestendig. Er is een statuslampje en lichtring om de camera heen. Ook is de camera voorzien van geluidsdetectie en kun je terugpraten via de Nest app. Gezichtsherkenning van de IQ zorgt ervoor dat mensen herkent worden en je hiervan geen melding ontvangt. Staan er vreemde mensen voor de deur, dan krijg je hiervan wel een melding.

Intelligentere meldingen, het maken van clips en meerdere dagen terugkijken is mogelijk met het Nest Aware-abonnement. Hiervoor betaal je een bepaald bedrag per maand.

De Nest Cam IQ Outdoor kost 379 euro en te koop bij Coolblue, MediaMarkt. Hierbij krijg je ook de overige benodigdheden zoals een montagesteun, schroeven, klemmen, snoeren en pluggen. De ‘normale’ Outdoor is 200 euro goedkoper en eveneens te koop bij Coolblue.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel