Netflix geeft Android-app update: handige Downloads For You-functie toegevoegd

Netflix heeft een nieuwe feature aangekondigd voor de Android-app. De Downloads For You functie kan automatisch aanbevolen content voor je downloaden, zodat je direct kunt beginnen met kijken.

Downloads For You in Netflix-app

De Netflix-app geeft je vanaf nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de Downloads For You-functie. Deze functie laat je automatisch series en films downloaden die waarschijnlijk interessant zijn voor jou. Hiervoor kijkt de applicatie naar je kijkgeschiedenis. Volgens de videodienst moet het ontdekken van een volgende serie of film gemakkelijker gemaakt worden. Het voorkomt ook dat je niets kunt kijken omdat je precies dan te maken hebt met een slechte netwerkverbinding.

Netflix Downloads For You

Wanneer je als Netflix-gebruiker de functie wilt gebruiken, moet je deze nog wel handmatig activeren. Vervolgens kun je aangeven hoeveel geheugen er maximaal ingenomen mag worden voor de downloads. Er is keuze uit 1GB, 3GB en 5GB. Het komt binnenkort ook op Apple iOS beschikbaar. De uitrol voor Android start nu en zal in de komende tijd bij iedereen beschikbaar komen.

Netflix
Netflix
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel