Next Lock Screen versie 2.0 voegt nieuwe unlock-methodes toe

Next Lock Screen is een vervanger voor je huidige lockscreen, als je op zoek bent naar een zakelijke uitstraling van je Android smartphone. In een zakelijke omgeving heb je misschien meer behoefte aan bescherming van je gegevens. Daarom kent Microsoft Next Lock Screen nu twee nieuwe ontgrendelingsmethodes.

Next Lock Screen komt uit de Garage van Microsoft en is tot nu toe al meer dan 100.000 keer geïnstalleerd. Naast een overzicht van al je afspraken heeft Next Lock Screen ook een muziekspeler en een optie om snel een telefoongesprek of vergadering te voeren. Ook probeert Next Lock Screen te raden welke apps je nodig hebt aan de hand van waar je je bevindt.

microsoft next lock screen

Met versie 2.0 van dit ontgrendelingsscherm is het nu ook mogelijk om je privacy gevoelige informatie op je smartphone af te schermen met een PIN of patroon. Ook heeft men de bug waarbij je door middel van de home-toets de telefoon kon unlocken opgelost.

Wanneer je de Next Lock Screen van Microsoft wilt uitproberen dan kun je dat doen door hem te installeren via de Google Play Store.

Next Lock Screen
Next Lock Screen
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel