Nexus 6P krijgt eindelijk update naar recente Android 7.0 Nougat build

De Nexus 6P liep qua updates iets achter de afgelopen maand, Google heeft die achterstand nu ingehaald. Eigenaren van een Nexus 6P kunnen nu de meest recente security patch downloaden en de laatste herstelimage.

Nexus 6P weer up-to-date

Gebruikers met de vorige Nougat-build liepen tegen problemen aan, ook zou de batterijduur aanzienlijk korter zijn. Dit zou met de meest recente update verholpen kunnen zijn. Google heeft nu de beveiligingsupdate van september voor Nougat gebruikers gepubliceerd, die gisteren ontbrak deze nog. Ook wanneer je je Nexus 6P wilt herstellen naar originele staat kun je met een recente herstelimage aan de slag.

Nexus 6P

Android 7.0 Nougat kwam vorige maand uit en brengt diverse prestatie verbeteringen, ook zou de batterijduur langer moeten zijn. De Nexus 6P werd vorig jaar uitgebracht en wordt gefabriceerd door Huawei. Zowel de security update als de herstelimage hebben versienummer NRD90U meegekregen voor de Nexus 6P. Zowel de OTA als de Factory images zijn verkrijgbaar via de download pagina’s van Google Android.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel