Nexus 6P nu ook verkrijgbaar bij Google Store

Vorige week schreven we al dat de Nexus 6P inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar is. Vandaag heeft Google in haar eigen Google Store ook de leverstatus van de nieuwe Huawei Nexus 6P aangepast naar ‘leverbaar’. De Huawei Nexus 6P is één van de twee nieuwe Nexus-smartphones die in september aangekondigd werden door Google.

Nexus 6P

De Huawei Nexus 6P is vanaf vandaag ook leverbaar vanuit de Google Store. De aluminium smartphone is leverbaar met 32GB, 64GB of 128GB aan intern geheugen en is er in drie verschillende kleuren. We schreven vorige week al dat de Nexus 6P in Nederland leverbaar was en nu is het dus ook het geval bij Google zelf. Bij de Google Store is wel de levertijd over het algemeen iets langer.

Huawei Nexus 6P

Sinds een aantal weken ligt ook de Nexus 5X, de voordeligere smartphone in de Nederlandse winkels. De Huawei Nexus 6P is de luxere variant met een aluminum behuizing en een 5,7 inch AMOLED-display. Huawei en Google hebben de Nexus 6P uitgerust met stock Android en natuurlijk de nieuwste Android-versie; Android 6.0 Marshmallow.

De prijzen van de Nexus 6P beginnen officieel bij 649 euro bij de Google Store. We hebben alle uitgebreide specificaties, gerelateerde nieuwsberichten en een overzicht met alle toestelprijzen gebundeld op onze speciale Huawei Nexus 6P pagina. Je kunt de pagina bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel