Nieuwe functionaliteiten in Google Translate voor Android

Google Translate krijgt nieuwe functies in de Android-applicatie. Onlangs nam Google de toepassing Word Lens over, en dat zal Google binnenkort ook in Google Translate verwerken.

We kunnen binnenkort een update verwachten voor Google Translate voor Android. Google Translate zal beschikken over de mogelijkheid om teksten realtime te vertalen, met behulp van de camera. Deze technologie is afkomstig uit Word Lens, een toepassing die door Google in mei van dit jaar werd overgenomen.

wordlens_translate

Het aantal beschikbare talen zal in eerste instantie beperkt zijn. Het zal volgens de berichten alleen mogelijk zijn in het begin om Engelse teksten te vertalen naar het Russisch, Spaans, Portugees, Duits, Italiaans en Frans. Het vertalen van bijvoorbeeld Spaans naar het Duits is niet mogelijk. Wellicht dat dit in een later stadium wel toegevoegd gaat worden.

In de nieuwe versie van Google Translate zal de stembegeleiding (de conversatiemodus) vernieuwingen meekrijgen. Deze zal sneller zijn werk doen, en ook op diverse punten gemakkelijker in het gebruik worden.

De nieuwe versie van Google Translate wordt binnenkort in de Play Store verwacht.

Google Translate
Google Translate
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via AndroidPolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel