Nieuwe Kirin 990 processor krijgt 4K film-mogelijkheid met 60fps

Het filmen met een nieuwe Huawei wordt binnenkort nog verder verbeterd. De nieuwste processor zal beschikken over nieuwe mogelijkheden voor de videocamera. Dit blijkt uit de nieuwste informatie over de Kirin 990.

Kirin 990

Als de nieuwste informatie over de Kirin 990 processor juist is, dan zullen toekomstige high-end smartphones van Huawei nog beter worden. We doelen daarbij in dit geval specifiek op de videocamera. We kunnen al langere tijd met smartphones in 4K filmen, maar wil je dat nog vloeiender, met 60 frames per seconde, dan is dat bij de meeste toestellen niet mogelijk. Je kunt dan wel vaak in Full-HD filmen met 60fps.

Huawei P30 Pro - Mate 20 Pro

De nieuwe Kirin 990 processor zal de mogelijkheid bieden om in 4K te filmen met 60 frames per seconde. Deze processor moet de opvolger worden van de Kirin 980, welke op dit moment de high-end SoC van Huawei is. We zullen de Kirin 990 gaan zien in de Mate 30 Pro en Mate 30. Mogelijk komt hij ook in de vernieuwde Mate X terug, het vouwbare toestel van de Chinese fabrikant.

Wat de Kirin 990 allemaal te bieden heeft zullen we later te horen krijgen. Mogelijk staat de aankondiging hiervan volgende maand gepland.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel