Google komt 18 april met compleet nieuwe versie van Google Earth

Op 18 april zal Google een compleet nieuwe versie van Google Earth aankondigen. In een officiële uitnodiging spreekt Google over een nieuwe beleving van de gratis dienst. Google Earth laat je op ontdekkingsreis gaan over een soort van virtuele aardbol.

Het nieuwe Google Earth

Google Earth is beschikbaar voor zowel computer als smartphone/tablet en laat je de wereld ontdekken op de meest interessante manieren. Hoewel een aantal functies ook beschikbaar zijn in Google Maps is Google Earth een apart product. Tevens zijn er speciale programma’s voor, voor op je computer en zijn er apps voor op je mobiele apparaat.

Google Earth 18 april

In een uitnodiging heeft Google aangekondigd dat er op 18 april 2017 een nieuwe versie van Google Earth aangekondigd zal worden. We zijn benieuwd, want het is de afgelopen tijd vrij stil gebleven rondom nieuwe mogelijkheden, functies en updates voor de dienst. Wel kregen we bij de introductie van Google Daydream een virtual reality-versie van Google Earth VR te zien. Het is mogelijk dat we dus op 18 april ook virtual reality aspecten van Earth gaan zien.

Google Earth
Google Earth
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel