NN Marathon Rotterdam 2016 app uitgebracht voor komende loopwedstrijd

Komend weekend, op zaterdag 9 en zondag 10 april is het weer tijd voor de ‘NN Marathon Rotterdam’. Door de havenstad kunnen verschillende rondes gelopen worden. De NN Marathon app geeft je uitgebreide en nuttige informatie over het evenement.

NN Marathon app

De NN Marathon app is uitgebracht met als doel de deelnemers te kunnen volgen via de app middels live-tracking. Daarnaast vind je in de applicatie de verschillende parcoursen die door Rotterdam gehouden worden. Tevens geeft de NN Marathon Rotterdam app je informatie over het programma en vind je er het laatste nieuws omtrent het evenement.

Live-tracking

We gaan nog even wat dieper in op live-tracking. Hiermee kan je een deelnemer live volgen. Je kunt een deelnemer zoeken op naam of op startnummer. Vervolgens kan je de loper aantikken en toevoegen aan je persoonlijke lijst. Je kunt tot maximaal 25 deelnemers volgen over de verschillende onderdelen.

Dit jaar wordt de NN Marathon Rotterdam loop voor de 36e keer georganiseerd. Op het evenement komen toplopers uit binnen- en buitenland af. Daarnaast weet de marathon meer dan 925.000 toeschouwers te trekken. Je kunt de applicatie downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

NN Marathon Rotterdam 2021
NN Marathon Rotterdam 2021
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel