Nokia komt op 21 augustus met “the most awaited phone”: Nokia 9?

Nokia heeft grootse plannen op 21 augustus, dit laat de fabrikant zien in een teaser. In de komende week wordt de smartphone aangekondigd, waar we lang op gewacht hebben, zo laat HMD Global weten. Wat kunnen we deze dag verwachten?

Nokia aankondiging op 21 augustus

Nokia komt op 21 augustus met een nieuwe aankondiging. De teaser die het bedrijf heeft gedeeld, laat vermoedelijk een eerste glimp van de Nokia 9 zien. Althans, dat zijn de verwachtingen, want in de teaser wordt gesproken over ‘Get ready to unveil the most awaited phone’. Ofwel; ‘ben je klaar voor de lancering van de smartphone waar je op gewacht hebt?’. Gezien de vele berichten die de laatste tijd al over de Nokia 9 gaan, wordt ook daarvan verwacht dat we die gaan zien.

nokia teaser 21 augustus

Er zijn dus al veel geruchten opgedoken. Het toestel zou beschikken over een OLED-display met een vingerafdrukscanner in het scherm zelf. Dat scherm krijgt mogelijk ook een notch, al lopen de berichten daarover nog uiteen. Daarbij wordt verwacht dat het toestel een Snapdragon 845 processor krijgt en een dual-camera aan de achterkant.

Nokia zou de nieuwe Nokia 9 ook voorzien van Android One. Wellicht komt het toestel wel direct op de markt met het nieuwe Android 9.0 Pie. Hoewel de aanwijzingen sterk zijn dat we inderdaad de Nokia 9 gaan zien, kan het ook nog best zijn dat we een ander toestel te zien krijgen. Denk aan de Nokia X6/Nokia 6.1 Plus. Uiteraard houden we je op de hoogte als er meer informatie is over de nieuwe Nokia.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel