Nokia 9 gaat 990 dollar kosten; mogelijke specs ook uitgelekt

Nokia zal ooit met de Nokia 9 komen, zo is de verwachting. Hoewel de berichten al sinds jaar en dag rondgaan, is er nog altijd geen officiële presentatie. Nu deelt een bron meer informatie over de Nokia 9, waaronder de prijs.

Meer informatie over Nokia 9

Er is meer informatie verschenen over het nieuwe vlaggenschip van HMD Global. Ook dit toestel heeft weer de naam Nokia 9 meegekregen; een naam die we al vaker voorbij hebben zien komen in het geruchtencircuit. Een bericht uit Rusland meldt nu dat de prijs van het nieuwe vlaggenschip een prijs krijgt van 990 dollar. Dit is omgerekend zo’n 850 euro.

Er is ook een foto opgedoken met de mogelijke specificaties van de Nokia 9. Deze moeten we met een korreltje zout nemen, omdat Nokia nog altijd niks zelf heeft gedeeld over het nieuwe toestel. De smartphone moet volgens de foto beschikken over drie camera’s, net als bij de Huawei P20 Pro en mogelijk een nieuw toestel van LG. Aan de voorzijde moet volgens de sheet een 21 megapixel aanwezig zijn. Nokia werkt hiervoor samen met ZEISS.

Verder wordt er gesproken over een 6,01 inch AMOLED-beeldscherm met een 18:9 beeldverhouding. Dit duidt erop dat er mogelijk geen notch aanwezig is bij het toestel. Het toestel is dankzij IP68-certificering waterdicht en de telefoon is uiteraard voorzien van Android One. Aan boord is verder een Snapdragon 845 processor met 8GB RAM en 256GB opslagruimte en 3900 mAh accu. Dit alles duidt er op dat we hier te maken hebben met een vlaggenschip.

Nokia 9 mogelijke specs

Het is niet bekend of dit inderdaad de specificaties worden van de nieuwe Nokia 9. Zodra er meer bekend is over het toestel, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel